Bröllopsfotografering

När du anlitar Kvillefoto för bröllopsfotograferingen får du lite mer.

Vi har lång erfarenhet av att fotografera brudpar och tillsammans med er ser vi till att bilderna från ert bröllop blir något alldeles extra. Oavsett om ni vill ha ett vackert minne som pryder hedersplatsen på väggen därhemma, en rolig bild som sticker ut och lockar till skratt eller ett album att bläddra i och minnas så tar vi ansvar för att bilderna ska motsvara era högt ställda förväntningar.

Fotografering på plats vid vigsel och fest


Bilderna är såklart det viktigaste och vår duktiga bröllopsfotograf Annika Peterson är rutinerad och rustad för alla utmaningar hon ställs inför under fotograferingen. Oavsett väder och miljöer ser vi till att det alltid finns ett alternativ om något oförutsett skulle inträffa.

Exempelbilder on location

Heldagspaket

Vi är på plats hela dagen (8 timmar) och dokumenterar före, under och efter vigseln. Bröllopsporträtten går vi undan till den förutbestämda platsen och tar, oftast före vigseln. Vi tar eventuella grupp-och mingelbilder under hela dagen och levererar totalt cirka 50 bilder.

Pris: 11 995:-

Halvdagspaket

Om man väljer halvdagspaketet är vi på plats under 4 timmar och levererar cirka 30 bilder. 

Pris: 7995:-

Fotografering i studio

Om vill ha ett klassiskt bröllopsporträtt och spendera så lite tid som möjligt framför kameran så är studiofotografering ett bra alternativ.

Exempelbilder studio

 

Vi tar emot i studion på Gustaf Dalénsgatan 16 och fotograferar det klassiska bröllopsporträttet med mjuk och fin ljussättning, och det går undan. Räkna med max 40 minuter, vi levererar 10-15 bilder

 

 

 

Pris: 3995:-

Alla bilder levereras som högupplösta Jpeg-filer som tål att förstoras upp till 70 x 100 cm och vi sparar rå-filerna i minst 10 år.

 

På Kvillefoto ger vi  handfasta tips och råd och hjälper till med planeringen för att allt verkligen ska stämma när det är dags. Vi går igenom vilken typ av bilder ni vill ha och visar exempel för inspiration och nya idéer.