Fotoalbum är en perfekt julklapp

Det tål att upprepas; fotoalbum är en perfekt julklapp till nära och kära.
Allt fler upptäcker och återupptäcker glädjen med att sätta ihop ett fotoalbum. Valet av album, bilder, stil och format lockar fram skaparglädjen hos oss.

Att ge bort ett fotoalbum till någon som saknar dig och din familj är det bästa sättet att glädja den personen. En present till en familjemedlem kan inte bli så mycket mer personligt än så.

 

Ett steg längre än fotobok

Visst är det trevligt med en fotobok, den är snygg, stilren och oftast av bra kvalitet.
Men tyvärr saknas den personliga touchen, framförallt när man använder en app som självständigt designar och gör jobbet åt dig.

Med ett fotoalbum gör du jobbet själv, det  blir en extra uppskattad gåva eftersom man tagit sig tiden att skapa något fint för någon.

Det finns nog ingen bättre present till en mor- eller farförälder som inte fått träffa vare sig barn eller barnbarn på snart ett år.

 

Låt barnen vara med

Om man sätter ihop albumet tillsammans med barnen blir det ännu bättre, man kan lägga till egenhändigt skrivna hälsningar, barnens teckningar och beskrivningar av bilderna. Med ett fotoalbum kan du skapa ett unikt tidsdokument som berättar om vardagen och höjdpunkterna för din familj.

 

Scrapbooking

Om du vill få mottagaren att fullständigt häpna så är det Scrapbooking du ska kolla på.
Då är det inte bara bilder man jobbar med utan allt från urklipp, biljetter och pyssel till dikter och kylskåpspoesi. Huvudsaken är att albumet blir personligt och unikt.

 

Allt du behöver

På Kvillefoto finns de fina albumen med linnepressning och reliefer men också enkla varianter i kartong och med ringbindning. Vi har fotoalbum för alla smaker.

 

Fotoalbum är en perfekt julklapp och de finns på Kvillefoto
Bokhyllan med album är välfylld

Bilderna skriver du ut i våra fotokiosker på några minuter och sedan är det bara att sätta igång och skapa. Priser och format finns här.

Vi har albumen och alla tillbehör du behöver för att komma igång.

Välkommen in!

Fotoalbum är en perfekt julklapp, börja med att skriva ut bilder.

Det är bara att sätta igång, och ja du hinner innan jul.

Nämnde jag att fotoalbum är en perfekt julklapp?