Julklappstips från Kvillefoto

Med bara en vecka kvar till jul är det många som känner sig stressade över att hitta den där vettiga julklappen som faktiskt uppskattas av mottagaren. Det är lätt att julen för med sig en massa måsten och press över julklapparna som ska inhandlas.

 

Egenhändigt tillverkade julklappar

Vårt köpbeteende visar äntligen tecken på att billig kinesisk elektronik minskar medan småskaligt och närproducerat efterfrågas allt mer, hemmagjort godis, stöpta ljus och annat hantverk blir allt mer populära julklappstips.

Egenhändigt tillverkade julklappar alltså, men om jag inte kan sy, sticka, virka, slöjda eller väva vad ska jag göra då? Hav förtröstan, lösningen är lika enkel som den är uppskattad.

Gör ett fotoalbum, eller rättare sagt påbörja ett fotoalbum som du sedan ger bort till nära och kära som de kan bygga vidare på. Det blir en mycket personlig och uppskattad julklapp.

 

Dolda skatter i telefonen

Du har en massa fina bilder i din telefon,  bilder som aldrig eller sällan får beskådas av någon annan än dig själv. Nu är det dags  att du delar med dig av guldkornen till dina nära och kära. 

 

Gör så här

Ladda upp dina bilder här, beställ ett gäng och hämta redan samma dag, bara några minuter efter du gjort klart beställningen kommer det ett sms från oss om att dina bilder är klara.  Om du beställer under våra öppettider förstås, beställ efter 18.00 och bilderna är klara när vi öppnar nästa dag 10.00.

Kom in och hämta dem i butiken och passa på att plocka upp ett fint album och ett limstift.

Nu är det bara att sätta igång, sätt in några fina bilder och ge till någon du tycker om.
Det var Kvillefotos julklappstips 2022.

God jul!