Om kvillefoto

Kvillefoto

Kvillefoto är din lokala bildbutik och fotostudio på Hisingen.
I tillägg till foto & bild erbjuder vi ett flertal tjänster så som design, originalarbete och content för hemsidor och bloggar. 

Öppettider

Måndag till fredag: 10.00 – 18.00 
Lördag: 10.00 – 14.00
Söndag: Stängt

Kontakt

031-91 29 00
kvillefoto@gmail.com

Inredningen på Kvillefoto med två fotokiosker

 

Vi som jobbar här:

 

Niklas Olsson, Fotograf
Niklas började på Kvillefoto sommaren 2021. Han är lika bra på allt som har med fotografering att göra, porträtt, arkitektur, portfolio, bröllop och produkt. Helst av allt plåtar han dock hundar, Niklas är en hängiven hundmänniska som spenderar det mesta av sin lediga tid med sin boxer Ozzy, gärna i skog och mark, på vandring, paddling eller andra aktiviteter i naturen. Han tar gärna uppdrag utanför studion.

 

Lasse Adrians, fotograf
Lasse startade sin bana som fotograf redan 1987, då som assistent till fotograf Lasse Robertson i Lysekil Han jobbade som fotograf fram till 2001, då han började jobba på ett tidningsförlag. Efter 16 år på förlaget tröttnade han på mötesrummen och sökte sig tillbaka till det fotografiska. Lasse är en renodlad porträttfotograf som gärna plåtar barn, helst i studions fönsterljus och gärna svartvitt. Han jobbar även analogt för den som så önskar.

 

Eric Adrians, fotograf
Eric började på Kvillefoto som assistent till Lasse i juni 2018.
Då hade han precis blivit klar med sin introduktion till fotografering på Schillerska gymnasiet. Efter ett år som assistent började han jobba självständigt som fotograf under 2019. Nu fortsätter han förkovra sig och läser dokumentär fotografi på Fotoskolan i Kungälv. Eric jobbar gärna med porträtt, han gillar att experimentera i studion och provar gärna olika sorters ljussättning och komposition. För närvarande jobbar han lördagar på Kvillefoto.

 

Ylva Rydenhag, AD
Ylva började på Kvillefoto hösten 2020, hon jobbar helst med design och är den man ska vända sig till för allt från visitkort till loggor och grafiska profiler. Hon har läst fotografi på Fotoskolan i Kungälv och på Östra Grevie folkhögskola, och utbildade sig till Designmodellör på Formakademien i Lidköping. Ylva är dessutom vår illustratör och korrekturläsare. När hon inte står bakom disken på Kvillefoto är hon i stugan i Sjuhärad.

 

 

————————–

Kära kunder,

Med hänvisning till COVID-19 och folkhälsomyndighetens rekommendationer
ber vi alla som besöker oss att vara uppmärksamma på antalet kunder i butiken.

Under rådande omständigheter kan vi bara vara 5 personer i butiken samtidigt, kunder och personal inräknat. Vänligen var uppmärksam på att du kan få vänta utanför en liten stund om det är fullt när du kommer.

Inne i butiken ber vi dig hålla avstånd till andra kunder och personal.

Vi spritar alla ytor mellan besöken och det finns handsprit tillgänglig för våra kunder.
Använd de automatiska dörröppnarna när du går in och ut ur butiken.

Tack för visad hänsyn!

 

Dear customers,

Due to COVID-19 and the recommendations from the public health authority we urge you to be cautious when visiting us. Please check that there are not more than five customers in the store at the same time. If so, please wait outside until we signal for you to come in.
In the store we ask you to keep your distance to personnel and other customers.
We disinfect all surfaces in between customers and there are hand sanitizer available for you.
Please use the automatic door openers when entering and exiting.

Thanks and stay safe!