Den bästa presenten på mors dag

Sista söndagen i maj uppvaktar vi våra mammor på mors dag.
Om man ska vara traditionsenlig så blir det med med frukostbricka och blommor. Många tycker att den uppvaktningen räcker, kanske tillsammans med teckningar och pyssel från fritids eller skola. Det tycker inte jag.

Vi borde göra som de gör i Finland

I Finland är Mors dag en helgdag, då ska man flagga. Finnarna vet hur mor ska uppvaktas, det är ju inte utan att man skäms lite för att vi inte tar firandet på större allvar. Men det finns ju sätt att kompensera på egen hand.

Vi på Kvillefoto tycker att den bästa presenten till mor är en fin bild på barnen.

 

En syskonfotografering med barn i den här åldern kanske behöver en knuff i rätt riktning av den andra föräldern. Vi kan dock garantera att mor blir glad.
En huvudfoting i alla ära men ett porträtt på barnen smäller högre.

 

Den bästa presenten till mor på mors dag

Så ta med barnet/barnen till oss så fixar vi en morsdagspresent utöver det vanliga.

 

Du blir aldrig för stor

De lite större barnen/ungdomarna/unga vuxna fixar mors dag-presenten själva. det blir inte mindre uppskattat. Du må vara två meter lång men du är ändå din mammas ”lille älskling”.

Läs mer om våra fotograferingspaket, följ länkarna till Barnfotografering eller Syskonfotografering.
Sista dagen att boka är fredagen innan innan, alltså 27:e maj.

 

Inte övertygad?

Här kommer några alternativ.
Om man googlar ”mors dag present” så får man gott om förslag.
Smycken är det vanligaste men upplevelser, choklad, blommor och mobiltillbehör dyker också upp. Och visst,  smycken är fint, choklad är gott och det finns gott om upplevelser att välja bland.

Spa, fallskärmshoppning, manikyr, tatuering eller kanske prova på escape room. Det går att hitta upplevelser för de mest skilda smaker.

 

En sak vet jag med säkerhet; man ångrar aldrig en fin bild.
En bra bild på barnen lever vidare och påminner om deras barndom långt efter att de flyttat ut och bara kommer hem med tvätt, en gång i månaden.

Boka din fotografering här