Förälder och barn i svartvitt

Passa på att fotografera barnen medan de är små, det är vare sig dyrt eller besvärligt.
Bäst blir det om du själv är med på bilderna.
Småbarnsåren går fort och snart vill de inte vara med på bild längre, men glöm inte att själv vara med, det blir ofta väldigt bra.

Förälder och barn heter ett av våra mest populära studiopaket, barnet har den framträdande rollen i bilderna men även föräldrarna är med på ett hörn.

 

Som nybliven förälder vill man såklart ha fina bilder på sitt barn, men att man som förälder själv ska vara med på bilderna är inte lika självklart.
Det borde det vara, det är de här bilderna som blir de mest värdefulla över tid, både för ditt barn och för dig som förälder.

Den här gången tittar vi lite närmare på en fotografering av en tre månader gammal tjej på strålande humör i studion, fotograferingen tog 15 minuter och hon visade upp en mängd olika uttryck, allt från strålande glad till busig och eftertänksam.

 

 

Porträttfotografering av mor och son på Kvillefoto
Även om en del föräldrar är motvilliga så är det ofta bilderna med dem och barnet som blir bäst, här har jag tonat ner mamman något för att barnet ska vara det centrala, men hon finns ändå med där i bilden, och närheten mellan mamman och barnet blir påtaglig.

 

Förälder och barn porträtt på Kvillefoto
Det kan räcka med att en hand eller arm är med, det viktiga är vetskapen om att det är pappa som håller henne.

 

 

Far och son, porträtt vid fönstret
Avslutningsvis, några bilder utan blixt, vid fönstret i studion. Här är även pappan i högre grad närvarande och man kan ana hans stolthet.

 

En fotografering tillsammans med ditt barn kostar från 1595:- inklusive 5 högupplösta digitala bilder.
Boka din förälder & barn fotografering här: